Tuesday, November 4, 2008

SABAH NEGERI DI BAWAH BAYU (PART3)

Sememangnya bila sampai ke Resort Borneo Dinawan di Pulau Dinawan ini, Paknil tak dapat menikmati keindahan pulau itu sebab keadaan dah gelap. Lagipun Paknil dah kepenatan untuk ronda waktu malam. Jadi Paknil terus masuk chalet dan tidor!!
Keesokannya Paknil ambil kesempatan bangun awal untuk bersiar-siar di pulau ini sebelum bertolak ke KK .
Aduh! Paknil jatuh cinta lagi….keindahan pulau ini sukar untuk Paknil bagi tau melalui kata-kata. Jadi Paknil biarkan kowrang semua nilai melalui gambar yang diambil.








Dah amik gambar keindahan pulau Dinawan Paknil pun dah nak berangkat ke airport KK untuk pulang ke KL. Sebelum Paknil balik KL, sempat gak last minute bergambar dengan pihak penaja dan berposing untuk pihak press.


Berat hati jugak nak tinggalkan pulau ini. Paknil sarankan anda yang suka percutian di pulau, datang ke Pulau Dinawan ini. Telefon lah untuk tahu lebih lanjut pulau ini +6088 216218 atau layari http://www.dinawan.com/

20 comments:

Audio said...

memang cantik!~ semesti nya akan jadi one of my fav list untuk bercuti nanti :D

cekkeya said...

chantek2...tgk gmbr leh rasa cam nyaman je...tp ntah bila dpt g tmpat cenggituh..hehe

dzihnie said...

selamat pagi paknil..dapat
melihat suasana kedamaian disitu..sesuai utk bercuti
dan mencari idea..rasanya nak juga saya pergi kepulau tu cos kebetulan
6 nov ni saya pergi kk..sepatutnya paknil yg bercuti kan ialah harijadi paknil kan..happy birthday to you.. moga dirahmati amin..selamat pergi & selamat kembali.........

Mieza said...

Ya Allah!! cantiknya ciptaanNYA...tq for info paknil...:D

eiLda epaL said...

cantik lah paknil...

banyak dah org cakap sabah is a very beautiful place...
pasni bleh plan bercuti ke sabah...

Life and something like that said...

cantiklah paknil...ada gak bercadang ke sana...tq.. ;)

Mr X said...

salam..
wah,
cantiknya..
bestkan..
tingin nk g?
sape nk ikot?

Y u Z z 9071 said...

bestnya.....

nampak pak nil gembira sangat

edzlin007 said...

salam paknil. suka la pic yg paknil amik tepi air tu. clear gile. mmg thn ni cadang nak ke sabah sarawak. boleh la ke pulau dinawan tu. thanks paknil

azlin hashim said...

Sabah bah...
Kalo sy dpt g sana tak nak balik daa....
Paknil, gmbr tu cantik..
> Mintak 1 boleh?
ehehe.. Paknil, jgn marah...
> main2 jek..

Amiene Rev said...

Cantik la gambar-gambar ni... Subhanallah... kebesaran Allah.

faRah said...

wah cantik sgt sgt...
terpaku mlihat keindhannyer..thanks paknil share ngn kteorg sume...

gurl ; lia said...

cantik giler tmpt tu pak nil...
biler la sy dpt pegi agaknye...

ABOTfnd said...

Sia orang sudah gi dinung masa cuti skoloh duluuuuuuu.....comel lote tempat tu....Memang Malaysia kaya dengan keINDAHan ciptaanNYA..Untuk Pak Nil saya ucapkan sentiasa menCERIAkan peminat dan diDOAkan agar terus berjaya ...Assalamualaikum...ALL THE BEST
www.abotfnd.blogspot.com

sniffa93_aznil4eva said...

best oh uncle!!
xpat pegi tgk gamba pon jdlah ohh..

epi n smile alwayz keyh!!
=)

Ezza Aziz said...

salam dari Klang!
cantik permandangan di sana. Sejuk mata memandang. Thanks for the info and pics. There are really great!!
Salam perkenalan.

Ezza Aziz said...

its me again. Ayat yang last tu sepatut nya ...its really a nice pics.
sorry ler....

Sebatik said...

Ok bah kalau ko....

Datang la lagi ke Sabah... banyak tempat yang lain yang tidak kurang cantik untuk dilawati....such as... Tip of Borneo @ Simpang Mengayau...n pulau2 sekeliling Sabah...

//J.i.J.i.E// said...

canteknyer resort tu paknil!!!!

NieRadiNa said...

bestla paknil...gi sabah..jeles ar..takper nati nak gi jgak nati...