Tuesday, August 4, 2015

Ring Ring Ringgit


48 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

wah, bestnye...

monalea said...

seronoknya dapat duit raya

Unknown said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Unknown said...

Kamaruddin Bin Azmi

Pusat Pengajian & Hafazan Al-Quran Furqan (MA0202370-P)
3A & 5A Jalan, BK 1
Taman IKS Bukit Katil
75450 Bukit Katil Melaka
019-5907271/06-2530893


Haji Aznil bin Haji Nawawi 27 Ogos 2015

Tuan,
Memohon Sokongan Untuk Menjayakan Program Bagi Mengumpul Dana

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

Tuan Aznil merupakan seorang selebriti yang amat terkenal dengan penglibatannya dalam aktiviti komuniti. Kami memandang beliau sebagai salah seorang selebriti yang berkaliber bagi membangkitkan keinginan anak-anak remaja untuk berubah ke arah insan yang lebih cemerlang dan berkualiti.

Saya seperti nama diatas mewakili Pusat Pengajian kami sedang dalam usaha mengadakan program cuti sekolah bagi mengumpul dana pembangunan pusat pengajian ini. Berikut adalah butiran program cuti sekolah kami.
NAMA : KEM SOLEH SURVIVAL
TARIKH : 4-6 DISEMBER 2015 (KUALA LUMPUR)
: 11 – 13 DISEMBER 2015 (MELAKA)
2. Kami mengadakan program cuti sekolah ini adalah untuk mengumpul dana bagi perkara berikut:
i. Membangunkan Makmal Tahfiz dan audio visual untuk kanak-kanak istimewa antaranya autism, slow learner, hormone imbalance dan sindrom mudah bosan. Usaha ini diambil berikutan pengalaman mengajar anak-anak ini yang memerlukan perhatian dan kelainan dalam pendekatan pembelajaran Al-Quran. Kami memandang serius untuk membuka kelas ini kerana kaedah pembelajaran audio visual ini sangat berkesan dan kondusif namun ia menelan belanja yang tinggi.
ii. Menaiktaraf pengajian tahfiz harian kepada tahfiz penuh.

3. Sehubungan dengan itu, kami memohon kerjasama dari pihak Tuan Aznil untuk membantu usaha penyebaran maklumat kepada komuniti tuan dan masyarakat sekeliling samada secara verbal, media sosial dan lain-lain medium yang boleh membantu menjayakan program ini.

4. Sokongan dan pertimbangan wajar dari pihak tuan sangat kami hargai dan sanjungi. Keperihatinan pihak puan didahulukan dengan ucapan terima kasih. Doa kami agar tuan akan terus berjaya dalam karier tuan.

Yang benar,
(Kamaruddin Bin Azmi)
Pengurus Pusat Pengajian & Hafazan Al-Quran Furqan

Unknown said...

Salam ceria Paknil yang saya hormati. Saya harap paknil baca surat saya kat atas ni ;( Terima kasih...

PAK JUNAIDI said...

SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA

Unknown said...

salam paknil . macam mana eh nak contact paknil or your manager . i nak invite paknil untuk satu program talkshow in my universiti . thank you :)

Unknown said...

Assalamualaikum pak nil .. Macam mana nak menghubungi pak nil atau yor manager .. Persatuan ank negeri johor permaj UKM akan mengadakan progran KESELATAN(ANAK ANGKAT) di kluang pada 15-20 januari 2016, dan sy mendapat post islam hadhari .. Post nie merupakan post y boleh dikatakan agak kritikal krn post nie kurg mendapat sambutan .. Saya cuba untuk menaikkan post nie semampu sy .. Sy nak menjemput pak nil utk menjadi DJ slot masakan dlm program kami .. Harap pak nil sudi membantu sy semampu y boleh

Unknown said...

Jika pak nil sudi membantu sy sila hubungi email jsuhadah@gmail.com ..

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

assalamualaikum pak nil..saya nak sangat invite paknil untuk jadi panel forum kerjaya kat UPSI bulan mei ni...saya ada inbox page fb paknil dari bulan november tapi tiada balasan..huhuhu...kalau ada sesiapa yang tahu macamana nak contact paknil atau paknil sendiri, harapnya dapat contact as soon as possible di maisarammkhar1516@gmail.com ...huhuhu..tolong...

JUNAIDI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

Unknown said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Unknown said...

Seorang lelaki asnaf fakir miskin. Berada dalam keadaan daif dan hidup dalam serba kekurangan. Sesiapa yang ingin menghulurkan sumbangan wang secara ikhlas, boleh derma ke akaun maybank 151089317354 Adila Bin Suboh. Terima kasih.

Unknown said...

DARI PAK SUNANG Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI - >>>>KELIK DI SINI <<<<<

engaztop2 said...


خدمات شركة ركن الامثل بالمنطقة الشرقيه 0502644550 وتقديم كافة الخدمات المنزلية

شركة كشف تسربات المياه بالاحساء
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف

engaztop2 said...


توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
شركة تنظيف منازل بالجبيل
وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
شركة تنظيف بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تنظيف شقق بالجبيل
شركة تنظيف فلل بالجبيل


شركة تنظيف مجالس بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالقطيف
شركة تنظيف سجاد بالقطيف
شركة تنظيف شقق بالقطيف

Akmal Farabi said...

Hello Everybody

boleh kenal

im kontengaptek

please visit

my blog

Farhati Mardhiyah said...
This comment has been removed by the author.
Nila Fauziyah said...

Nice post. I'm appreciate it. By the way I also will share new article from my blog.

- Transit 19 Jam di Malaysia, Ngapain Aja?
- Puisi Luka Lama Tentangmu
- Berburu Hunian Milenial di Indonesia Expo Properti

Hope you like. Regrads Misa.

Axton said...

- Tips Mendaki Gunung Saat Musim Hujan
- Menu Buka Puasa Irit
- Tempat Wisata Alam Di Bandung
- Destinasi Wisata Raja Ampat
- Tas Ransel Untuk Traveling

عبده العمراوى said...شركة تسليك مجارى ببقيق
شركة تنظيف خزانات بالقطيف

Kelly Clarksonz said...

banyak wang banyak rezeki, bisa belanja di Bukit Bintang

يارا said...

نجار بالمدينة المنورة
معلم بلاط بالمدينة المنورة
تركيب اثاث ايكيا بالمدينة المنورة
تركيب غرف نوم بالمدينة المنورة
فني دش بالمدينة المنورة
تركيب كاميرات مراقبة بالمدينة المنورة
معلم جبس بالمدينة المنورة
أفضل سباك بجدة

Satta King | Sattaking said...

This is what i was looking for thak you for sharing this amazing post. keep on posting these kind of nice post. satta king has turned into a real brand to win more cash in only a brief span. Subsequently, individuals are so inquisitive to think about the procedure of the game. Here we have brought a few procedures that will help you in understanding the best approach to gain cash by the sattaking. Also find the fastest satta king result & chart online at Online Sattaking

Sattaking Records said...

I just found this topic and have high hopes for it to continue. Keep up the great work, it’s hard to find good ones. I have added to my favorites. Thank You.

Satta King
Satta King
Satta King

Guru Satta King said...

It's great to be here with everyone, I have a lot of knowledge from what you share, to say thanks, the information and knowledge here helps me a lot.

Read More:-

Satta king

Sattaking

Sattaking

Satta King -Satta-King said...

Really good info I always like to read and spread such information which is unique and in fact informative. Keep up the good work.
We provide you the best Result For Satta King, sattaking, Satta result, Satta King
2021 Result,Satta King
786 , sattaking, Satta result,SattaKing
2020, Satta king Live. Result Gali, Desawar, Ghaziabad and Faridabad With Complete Satta King 2021 Best official website satta king Satta King.
.


CrownQQ Official said...

CrownQQ Agen DominoQQ BandarQ dan Domino99 Online Terbesar

Yuk Buruan ikutan bermain di website CrownQQ
Sekarang CROWNQQ Memiliki Game terbaru Dan Ternama loh...

10 permainan :
=> Poker
=> Bandar Poker
=> Domino99
=> BandarQ
=> AduQ
=> Sakong
=> Capsa Susun
=> Bandar 66
=> Perang Baccarat
=> Perang Dadu

Keunggulan bermain di CrownQQ :
=> Bonus Refferal 20%
=> Bonus Turn Over 0,5%
=> Minimal Depo 20.000
=> Minimal WD 20.000
=> 100% Member Asli
=> Pelayanan DP & WD 24 jam
=> Livechat Kami 24 Jam Online
=> Bisa Dimainkan Di Hp Android
=> Di Layani Dengan 5 Bank Terbaik
=> 1 User ID 10 Permainan Menarik
=> Menyediakan deposit Via Pulsa

Link Resmi CrownQQ:
- mastercqq.net
- mastercqq.org

Info Lebih lanjut Kunjungi :
Website : DominoQQ Online
Daftar CrownQQ : Poker Online
Info CrownQQ : Kontakk
Linktree : Agen Poker Online

WHATSAPP : +6287771354805
Line : CS_CROWNQQ
Facebook : CrownQQ Official
Kemenangan CrownQQ : Agen BandarQ

Unknown said...

takipçi satın al
takipçi satın al
takipçi satın al

Unknown said...

marsbahis
betboo
sultanbet
marsbahis
betboo
sultanbet

Satta King Since 1959 said...

very nice website i like it, gives all information which you want Excellent article
All Satta king sites provide Satta live results of all the famous games running in the Satta market on its fixed timing.and also show Satta King 2021 Result
you can find Desawar record charts, Gali record charts, Ghaziabad record charts, Faridabad Satta record charts mostly in every Satta Matka site.
many owners also provide the Satta leak number to their customers.leak number is plus point for game player they try your luck and earn more an more
if want check our website click on link below.

satta king sattaking sattakingrecords satta king result satta black satta leak number sattaking 786 sattaking up सट्टा में पांच सौ लगा पांच साल में 5 करोड़ कमाया

Lisa Math Teacher said...

Hi there,

Very nice post and blog, I found it very explanatory and informative, thank you very much for sharing your knowledge and wisdom with us.

take care and stay positive

Your follower

Lisa from Middle Names ideias for a lot of names.

regards.....
.

Richard said...

Thank you for sharing such valuable information and knowledge. It is very useful and informative. It would be great to see more updates from you soon.
Satta king
Satta king Chart
Satta king Fast
Satta king Gali
Satta king Faridabad
satta king Online
Satta king Results

nikita said...


Nice Post Your content is very inspiring and appriciating I really like it please visit my site for
gali satta
satta king disawar
satta king
Satta Bajar
सट्टा किंग
satta king bajar
satta matka
sattaking

satta king galli said...

thanks for this informission this meant to me a lot we also provide the fastest satta king Result thier is site witch is giving the morning Satta Result before anyone and following is the bestest site i ever seen in the world for all time instant satta king Result. Satta King, Sattaking, Satta King Result Online, satta king 2022, Satta King 2019.

عوض said...

بكجاتي
قلم ايباد
قلم بديل لقلم ابل
كفرات أيباد
كفرات ايبادات
بيبر لايك للايباد
paperlike ايباد

ved said...

https://sattakingr.in


satta king


Dishavar Single Jodi will pass with 10000 % guarantee because we have date fix leak pair by which you can get rid of all your debt by playing only honest customer call or message people who play fat game will get daily profit by guarantee this chance Don't miss out, get the game booked soon satta king

Unknown said...

I'm happy I came acorss this blog,you are really a content builder,I will be coming back to read more post from you{.
Thanks
toy poodle for sale
poodles for sale
poodle for sale
teacup poodles for sale

teacup poodle for sale
toy poodle for sale near me
poodle for sale near me
mini poodle for sale
poodle puppy for sale

Unknown said...


تنسيق حدائق الطائف

تنسيق حدائق الدمام

تنسيق حدائق الاحساء


تنسيق حدائق القصيم

تنسيق حدائق مكة


تنسيق حدائق الظهران

تنسيق حدائق القطيف

Unknown said...

CasinoMecca

sdsaaa said...


teacup poodles for sale under $500
teacup poodle for sale near me
toy poodles for sale
teacup yorkie for sale
teacup maltese puppies for sale
https://greenlandpuppies.com/teacup-maltese-puppies-for-sale/
https://greenlandpuppies.com/teacup-maltipoo-puppies-for-sale/
https://greenlandpuppies.com/teacup-poodle-puppies-for-sale/
https://greenlandpuppies.com/teacup-yorkie-for-sale/
https://breezepuppies.com

ركن كلين said...

The best glass facade cleaning company in Riyadh relies on the latest advanced machinery and equipment that are used to clean large facades, and the cleaning and polishing process takes place in a short time, so that the place does not hang for a long time. The company provides the service of a large team of customer service personnel, who are present throughout the day in Serving the company's valued customers. تنظيف واجهات زجاج بالرياض

Kanpur Matka said...

Charminar Satta King, Satta King
India's No.1 CHARMINAR SATTA KING Site Dpbossno1 Heartly Welcome. Here You Will Get Perfect Guessing By Top Guesser And Fast Charminar Result. Aaj Ka Satta King Fix Single Jodi Update Here You Find Top Charminar Market Of India Satta King Charminar , Charminar satta* Charminar satta King 2021*Charminar Satta Tips *fast Charminar Result *Charminar Satta king Chart *Charminar Guessing By Dp Boss By App Best Charminar Site By DPBOSSNO1 - SATTA KING CHARMINAR | CHARMINAR SATTA |CHARMINAR SATTA KING |RAJASTHAN GOLD SATTA| RAJASTHAN SATTA|CHARMINAR SATTA KING CHART 2022 |CHARMINAR SATTA CHART 2021| CHARMINAR SATTA KING RECORD | 4 MINAR SATTA | VIP SATTA KING | SATTA CHARMINAR |CHARMINAR SATTA KING RESULT | DPBOSSNO1 | SATTA KING | GUJARAT SATTA KING | RAJASTHAN SATTA RESULT | CHARMINARSATTAKING| CHARMINAR RESULT | DARBAR SATTA KING | CHARMINAR SATTA KING 2021

unknown said...

I'm writing on this topic these days, slotsite, but I have stopped writing because there is no reference material. Then I accidentally found your article. I can refer to a variety of materials, so I think the work I was preparing will work! Thank you for your efforts.

upen said...

I Like This Post Thanks For Sharing Us CCTV Camera installation in delhi

Satta King said...
This comment has been removed by the author.
♥xaturen♥ said...

2023 baru saja bermula... Semoga berjaya..!